Over ons

Wij, Dinja, Valerie, Magda en Linda zijn ervaren en enthousiaste diëtisten. Ons spreekuur is een plek waar iedereen met vragen over voeding welkom is. Samen zoeken we naar de beste manier om het eetpatroon en de leefstijl te verbeteren.

Werkwijze

U kunt telefonisch of via het contactformulier bij ons een afspraak maken voor het spreekuur. In het intake-gesprek maken we kennis met elkaar. We bespreken de reden van uw komst, uw hulpvraag en verzamelen informatie over uw huidige voedings-, beweeg- en leefgewoonten.  Aan de hand hiervan maken we samen een persoonlijk behandelplan. Het behandelplan bestaat uit een voedings- of dieetadvies. Tevens bespreken we het aantal benodigde vervolgconsulten en de invulling hiervan.  Voor de intake reserveren we 1 uur.

Vervolgconsult. In deze gesprekken is aandacht voor uw ervaringen, krijgt u informatie en wordt u verder gecoacht bij de veranderingen. Een vervolgconsult duurt over het algemeen 30 minuten In overleg kunnen consulten ook langer of korter duren.

Cursussen

Samenwerking

Wij werken o.a. samen met huisartsen, praktijkondersteuners, specialisten, fysiotherapeuten, Centra voor Jeugd en Gezin, consultatiebureau’s, GGD Den Haag, Gemeente Den Haag, gezondheidscentra, apotheken, welzijnsorganisaties, verloskundigen, kinderdagverblijven, buurthuizen, HWWZorg, VGZ en Elzha (zorggroep huisartsen in Den Haag).

www.cjgdenhaag.nl
www.rubenshoek.nl
www.sal.nl/Mijnapotheek/DenHaagSegbroek.aspx
www.apotheekdekorenaer.nl
www.zonneoord.com
www.huisartsenpraktijkmariahoeve.nl
www.xtra.nl
www.denhaag.nl
www.hwwzorg.nl